hoce-li-folije-za-prozore-smanjiti-rizik-od-raka-koze.jpg

Hoće li folije za prozore smanjiti rizik od raka kože?

Tijekom ljetnih mjeseci od negativnog utjecaja sunčeve energije štitimo se na različite načine. Kreme za sunčanje, kape, lagana odjeća s dugim rukavima, samo su neki od načina kako se zaštititi od negativnog utjecaja sunčeve energije. Na otvorenom prostoru se nije problem zaštititi, ali što napraviti kada smo u zatvorenom prostoru. Kako smanjiti negativan utjecaj UVA zraka koje mogu uzrokovati starenje i rak kože.

Gotovo 50% sunčevih UVA zraka može proći kroz prozore i samim time prodrijeti u našu kožu. Zaštitne folije za prozore nude stalnu zaštitu od UVA zraka, nebitno vozite li se u vašem automobilu, ili se opuštate doma. Jedna od glavnih zadaća zaštitnih folija je da spriječe upravo taj negativan učinak sunčeve energije. Na tržištu su dostupne različite vrste zaštitnih folija.

Zaštita na prozorima automobila

Kada pričamo o sigurnosti automobila, pomislimo odmah na sigurnosne pojaseve i zračne jastuke. Ali i zaštitne folije za prozore automobila moramo uvrstiti u zaštitu automobila. Tijekom godina je ustanovljeno da su dugogodišnji vozači bez zaštitnih folija imali veća oštećenja na koži. Sva stakla automobila već imaju određenu zaštitu, ali s obzirom na sve klimatske promjene to više nije dovoljno. Zbog toga, zatamnjivanje prozora automobila i sastavljanje zaštitnih folija na prozore vaših automobila postaje potreba. Prilikom odabira nijanse zatamnjena bitno je konzultirati se stručnom osobom, budući da postoji Zakonska regulativa kojom je propisan najveći mogući stupanj zatamnjenosti.

Zaštita na stambenim i poslovnim prostorima

Baš kao i dugogodišnji vozači koji su konstantno izloženi sunčevoj energiji, tako i radnici koji su smješteni u zatvorenom prostoru blizu prozora imaju znatno veća oštećenja na koži. Cilj prozorskih folija je smanjiti negativan utjecaj sunčeve energije, ali i samim time povećati energetsku učinkovitost prostora. Na tržištu su dostupne različite vrste folija koje će upotpuniti potrebe svakog prostora.

U zadnje vrijeme je zabilježen porast oboljelih od raka kože uzrokovan UV zračenjem. S obzirom na to da su temperature sve više a sunce ima sve negativniji utjecaj, zaštitite sebe, svoju obitelj ili zaposlenike uz pomoć zaštitnih folija.

Zaštitne Folije Facebook

Komentari



to_top