Izolacijska folija - Kako postići idealnu temperaturu u uredu3.jpg

Izolacijska folija - Kako postići idealnu temperaturu u uredu

Svaki pojedinac kada radi u dobrim uvjetima ujedno je i produktivan. Jedan od kriterija koji mora biti ispunjen je odgovarajuća temperatura. Na primjer nije realno očekivati normalan rad u prostorijama gdje se osoba neće osjećati ugodno.

U profesionalnim uvjetima uvijek je jedan od glavnih problema zaposlenika bila temperatura. Ili je prevruće ili prehladno.

Izolacijska folija - Koja je savršena temperatura za radno okruženje?

Koja je savršena temperatura za radno okruženje? Brojni stručnjaci si već dugo postavljaju to pitanje. Međutim nakon više godina istraživanja otkrilo se da je idealna temperatura između 19 i 23 stupnja. Ovakva temperatura može varirati neovisno jeste li većinu vremena sjedili ili ste se kretali. Postoji još jedan čimbenik koji može utjecati, a to je jeste li žena ili muškarac. Liječnici su složni dok se tijelo bori da zadrži unutarnju temperaturu ono ujedno gubi na učinkovitosti. To znači da bi radnik bio što produktivniji potrebno mu je omogućiti sve uvjete.

Koje je najbolje rješenje za izbjegavanje gubitka topline? Koliko god neki posežu za zavjesama da bi kontrolirali temperaturu, to ne mora estetski biti najbolji izlaz. Umjesto toga bolje je posegnuti za rješenjem kao što je termo folija za prozore.

Koje su prednosti folija za toplinsku izolaciju?

Izolacijska folija idealna je za kako za poslovne tako i za privatne prostore. Nadalje djeluju poput toplinskog filtera. Dok ljeti reflektiraju sunčeve zrake i sprječavaju ulazak topline, po zimi je posve druga priča. Ono što je najvažnije zimi zadržavaju toplinu unutra, a hladnoću ostavljaju vani.

Ovakve folije omogućuju povećanje razine izolacije. Na primjer puno manje će se osjetiti varijacije zbog vanjskih temperatura i temperatura će tijekom dana biti usklađenija.

U vrijeme kada variraju cijene na tržištu ono što je većini važno je manja potrošnja. Bilo u ljeto kad su visoke temperature ili po zimi kad se više troši na grijanje. Folije za toplinsku izolaciju omogućuju veću uštedu, a što nikako ne treba zanemariti.

Kako spriječiti visoke račune za struju i plin?

Ušteda na računima za struju ili plin moguća je i uz pomoć odgovarajuće izolacije prozora. Za zaštitu doma od hladnoće postoji nekoliko rješenja.

Kako bi spriječili prodor hladnoće u privatne ili poslovne prostore, možete zamijeniti staklo. Ali nije uvijek moguće zamijeniti sve prozore u domu. Izolacija bi trebala biti dovoljna da se spriječi ulazak hladnoće. Izolacijska folija je najbolji trik za zaštitu vašeg ureda od hladnoće. Jednostavne su za korištenje i lako se lijepe na sve staklene stijene, a jednom kad se aplicira vraća toplinu unutra. Međutim ovakav proizvod ima još jednu prednost. Poznat je po tome što blokira UV zrake i podjednako je učinkovit protiv visokih temperatura.

Ušteda energije u uredu

Izolacijska folija - Kako smanjiti potrošnju energije u zgradama?

Iako postoji nekoliko načina poput manjeg korištenja umjetne rasvjete, postoji ipak bolje i dugotrajnije rješenje. Termoizolacijska folija ljeti reflektira sunčeve zrake i štiti od sunca, a zimi vraća toplinu natrag u kuću. Nadalje ovakva vrsta folije može smanjiti gubitak topline kroz prozore i do 33%.

Izolacijska folija - Ušteda energije u uredu

Ako ste u potrazi za toplinskom optimizacijom za poslovni prostor, vaš odgovor je termo folija. Upravo je ona odgovarajući lijek za ekonomičan izolacijski sustav. Sve što treba učiniti je nanijeti odgovarajući foliju na prozore. Bez obzira nalaze li se vani ili unutra, s njima ćete imati ugodniju temperaturu u radnim prostorijama.

Na kraju se sve svodi na to je da je najvažnije pronaći način kako zadržati toplinu unutar prostora. Jednom kad to riješite nestat će i svi prijašnji problemi. Zaboravit ćete na visoke račune za struju i plin. Po ljeti će vam bit puno ugodnije za raditi, a po zimi se nećete morati smrzavati i strahovati od visokih režija.

Zaštitne Folije Facebook

Komentari



to_top