magnetna-folija-za-pisanje-spas-za-svaki-ured-i-djecju-sobu.jpg

Magnetna folija za pisanje – spas za svaki ured i dječju sobu!

Zaštitne Folije Instagram

Možda ste već razmišljali o magnetiziranim pločama za pisanje, no one se ne mogu montirati na baš svaku površinu. Postoje i ploče na raznim stalcima, koje ne zahtijevaju nikakvu montažu već se samo postave na željeno mjesto. Iako je to sve zvuči dosta jednostavno, pronaći pravo mjesto za ploču može biti pravi izazov u manjem prostoru. Srećom, u današnje vrijeme postoji niz opcija i kreativnih proizvoda koji su osmišljeni za svaku prigodu – kao što je primjerice, magnetna folija za pisanje!

Ova folija služi kao ploča za pisanje i kao magnetna ploča koja je vrlo praktična za podsjetnike. Osim za ured, ove folije mogu biti odlične za dječje sobe, gdje će vaši mališani moći pustiti maštu na volju i uživati u slaganju magneta i crtanju na velikim površinama. Ove folije se mogu postaviti na sve ravne i glatke površine unutar prostora, što zbilja daje neograničene mogućnosti za uređenje i prilagođavanje prostora svakodnevnim potrebama. Folije se mogu postaviti u veličini koja god vam odgovara, dok su ploče ograničene na tvornički zadane dimenzije. 

Ovakve folije su odlične za brainstorming i zapisivanje ideja na briznu ili izradu rasporeda u kućanstvu. U nekim djelatnostima će ova folija biti gotovo neophodna kako bi omogućila interaktivnu okolinu i lakši rad kada se radi o timskom projektu. Školarcima to može biti vrlo praktično, te si mogu zapisivati raspored, stavljati podsjetnike ili jednostavno uživati u crtanju kao i mališani. Postoji mnoštvo magneta s različitim motivima, bojama i oblicima uz koje vaši mališani mogu učiti o svijetu oko sebe i u isto vrijeme crtati i pisati po ploči. Više nećete morati strahovati da će šarati po zidovima, jer će imati puno bolju zanimaciju!

Piši briši folije su odlično rješenje za svaki prostor, bio ured ili dom, idealno su rješenje za sve kreativce i one koji vole ostati organizirani. Folije se mogu aplicirati gotovo svuda i lako izrezati u dimenzije koje vam odgovaraju kako bi se savršeno uklopile u prostor. 

 

Komentari



to_top