Ploče za pisanje.jpg

Ploče za pisanje - Otporne na mrlje i montaža gdje god želite!

Zaštitne Folije Instagram

Ploče za pisanje više ne moraju zauzimati prostor ni narušavati dizajn vašeg prostora. U tome će vam pomoći pametne folije za stakla koje mogu služiti kao ploča za pisanje!

Mogu biti prozirne i potpuno neprimjetne u prostoru, ili bijele boje te se aplicirati na sve ravne staklene površine u vašem uredu ili domu. Ove folije će osigurati interaktivne površine I puno prostora za zapisati sve kreativne ideje.

Ploče za pisanje

Svaki ured ima barem jednu ploču za pisanje koja je tu s namjerom da potiče kreativnost, suradnju, i organizaciju. Veliki prazni prostor puno puta može biti idealan za kreativno izražavanje, ali i razne analize, organizaciju i sve ostalo što jedna tvrtka, odnosno organizacija zahtjeva. Nebitno da li govorimo o velikom poslovnom prostoru, školi, kućnim uredima ili nekom drugom prostoru.

Prezentacije, sastanci i kolektivno rješavanje problema je nezamislivo bez ploče za pisanje na kojoj će svi sudionici vidjeti što se događa i s lakoćom pratiti sve što se zapisuje. Svaki od tih prostora treba kvalitetan i adekvatan prostor za zapisivanje ideja i podataka. U tu svrhu zasigurno idealan alat su ploče za pisanje, ali danas uz klasične ploče koje su s papirnatim listovima ili rade po principu piši briši imamo dostupne i folije za pisanje.

Svaki prostor s većim staklenim površinama lako može postati mjesto koje će motivirati rad i poticati stvaranje novih ideja uz jednostavne folije za pisanje! Odaberite one koje najviše odgovaraju vašem interijeru i uz jednostavnu i brzu aplikaciju, spremne su za korištenje.

Folija za pisanje 

Folije za pisanje su idealne ako se nalazite u prostoru u kojem nemate dovoljno mjesta. Jer folija za pisanje se može montirani na razne površine. Doslovno, možete prekriti cijeli zid s ovom folijom. Što je još bolje, montiranjem folije za pisanje smanjujete troškove, jer ne morate kupovati nove ploče, oslobađati prostor za montažu, ili ako imate ploče s papirima, ne morate ih više kupovati.

Piši briši folija je idealna jer vam pruža novi i zabavan način izražavanja. Da ne spominjemo da je materijal otporan na mrlje, pa tako možete biti sigurni da nećete sve zamrljati s markerom a u isto vrijeme se vrlo lako čisti.

Možda se pitate kako skinuti foliju jednom kada ju više nećete morati trebati. Ali zaista nema razloga za brigu, jer jednako lako kako se postavlja, isto tako se i uklanja. Kako bi vam folija što duže trajala bitno ju je i održavati na adekvatan način. Korištenjem odgovarajućih markera te koristite samo odgovarajuće spužve za brisanje i možete biti sigurni da ćete dugo vremena uživati u vašoj piši briši foliji.

Možete birati između bijelih i prozirnih folija, što će vam olakšati muku oko uklapanja ploče u interijer. Ako želite potpuno neprimjetnu ploču, onda možete svoju staklenu površinu samo presvući s prozirnom folijom koja je gotovo neprimjetna a sprječava mrlje, ogrebotine i oštećenja na staklu koja bi mogla nastati dugotrajnom uporabom stakla kao ploče za pisanje.

Nove magnetizirane folije će vam također omogućiti da na površinu pričvrstite bilo koje slike, papire ili dokumente u slučaju da je potrebno. Takve folije mogu biti izvor neograničene zabave vašim mališanima koji će biti oduševljeni što na svoju ploču za crtanje mogu postavljati zabavne magnete ili slike!

Debljina stakla za prozore

Debljina stakla za prozore je sasvim nebitna za aplikaciju ‘piši-briši’ folija. Ove folije se mogu aplicirati na bilo koju ravnu i glatku staklenu površinu i funkcionirati kao ploča za pisanje. Može se aplicirati čak i na prozor i tako služiti kao ploča za pisanje. Prednost ove folije je što se vrlo lako može uklopiti u moderan interijer i biti neprimjetna, odnosno prozirna. U slučaju da uređujete ured ili dječju sobu, ovo je idealno rješenje za uštedu prostora. Umjesto ploče za pisanje koja će zauzeti mjesto na zidu ili u kutu sobe, sada možete jednostavno iskoristiti staklene površine koje se već nalaze u sobi u ovu svrhu.

Ne trebate se više odlučivati između polica, slika ili ploče za pisanje jer se rješenje nalazi u jednom komadu folije! Debljina stakla za prozore je nebitna za korištenje ove folije, te će ova folija učiniti staklene površine sigurnijima zbog jakog ljepila koji će držati staklene komade u slučaju loma. Ove folije će također pružati zaštitu od UV zračenja, smanjiti refleksiju i zasljepljivanje.

Crna tapeta za crtanje

Crna tapeta za crtanje i pisanje je samoljepiva tapeta koja se može aplicirati na bilo koju površinu. No, ako je aplicirate na prozor ili na staklenu površinu, potpuno ćete blokirati pogled, što većinom nije željeni efekt u interijeru, osobito ako je korišteno više staklenih površina da bi se dobio otvoreniji prostor. U tom slučaju, i dalje je najbolja opcija folija u obliku ploče za pisanje.

No, to je vrlo jednostavno rješenje za dječju sobu ili primjerice kuhinju, gdje može služiti kao podsjetnik za obveze ili kupnju. Te folije su jeftine i lako ih je pronaći u bilo kojoj trgovini za hobby materijale, pa čak i u knjižarama. Ove folije su idealne ako tražite nešto za zid, no nisu praktične za staklene površine.

Folija za pisanje s kredom 

Folija za pisanje s kredom je odlično rješenje ako želite zaštititi zid u dječjoj sobi, pogotovo ako imate mališane koji jako vole crtati po zidovima. Neke folije se mogu aplicirati i na namještaj, tako da možete primjerice vrata od ormara pretvoriti u ploču za pisanje s kredom. Ovakve folije će vas spasiti od skidanja 'umjetničkih djela' sa zidova, što može biti posebice naporno na bijelim zidovima, gdje se mrlje od markera teško prekrivaju.

No, često pisanje i crtanje kredom po ovakvim pločama će izazvati mnogo prašine. Za razliku od markera, kreda se rasipava u sitne čestice tijekom pisanja, koje će se nakupljati na podovima. Iz tog razloga, površine kao ploče za pisanje gdje se koriste isključivo markeri su mnogo lakše za održavanje i osiguravaju uredniji prostor.

Markeri za takve ploče nemaju jak miris, te se lako uklanjaju s ploče – dovoljan je samo jedan potez spužvom ili krpicom! Stoga ako želite rješenje bez prašine, odaberite pametne folije za stakla! Osim toga, sada postoje i magnetičke folije na koje osim pisanja i crtanja, možete stavljati papire, dokumente ili slike pomoću magneta.

Komentari



to_top