zastitne-folije-i-sigurnost-u-skoli.jpg

Zaštitne folije i sigurnost u školi

Zaštitne Folije Instagram

Školsko dvorište je mjesto gdje se okuplja veliki broj djece, a igre loptom su sastavni dio. Ponekad lopta, kamen ili nešto drugo može pogoditi prozor i razbiti ga. Kako bi izbjegli čestu zamjenu razbijenih prozora i kako bi se održala sigurnost u vrtićima i školama, na tržištu su dostupne različite zaštitne folije koje donose upravo ono što svaki roditelj želi za svoje dijete, a to je sigurnost.

Zašto postaviti zaštitne folije na škole

Sigurnost učenika je prioritet uprave škole i nastavnog osoblja. Unatoč nadzoru tijekom igre, nezgode se mogu dogoditi. Mnogo puta i sama djeca znaju biti nemarna kada se igraju na igralištu. Puno puta napucavaju loptu bez razmišljanja kuda će ona otići. A ponekad ona može doletjeti i do prozora učionice.

Razbijeno staklo može biti jako opasno za djecu i odrasle. Krhotine stakla mogu ozlijediti ljude u blizini, a ako se dobro ne očisti područje gdje je razbijeno staklo netko se može i porezati. Kako bi izbjegli ovu vrstu nesreće, većina škola se odlučuje na postavljanje zaštitnih folija koje sprječavaju da se staklo rasprši. Sigurnost djece i zaposlenih im je na prvom mjestu.

Druge prednosti sigurnosne folije za prozore

Same sigurnosne folije za prozore donose mnogo više. Ovisno o vrsti folije, one donose i zaštitu od UV zračenja i bliještanja. Ove benefite nikao ne bi smjeli zanemariti kako bismo osigurali najbolje uvjete za rad učenicima.

Zaštitne folije također smanjuju i temperaturu u prostoru te će u školskim učionicama biti i više nego ugodno. Ugodna radna atmosfera pogodna je za koncentraciju i idealnu produktivnost. A zasigurno i ono najbitnije je da zaštitne folije mogu spriječiti i provale. Naravno, ne mogu u potpunosti zaustaviti provalnika, ali ga mogu usporiti.

Ponekad se može dogoditi da huligani žele oštetiti vanjski dio škole iscrtavanjem grafita po staklu. Ali uz pomoć folija bit će puno lakše očistiti staklenu površinu. Iz svega navedenog, možemo zaključiti da folije donose mnoge benefite a sigurnost učenika će biti na zavidnom nivou.

Komentari



to_top