idealna-zastitna-folija-i-kako-je-odabrati.jpg

Zaštita za prozor - Zašto su potrebne folije na prozorima?

Samo ime zaštitna folija nam sve govori. Dizajnirana je tako da štiti površine od ogrebotina, od UV zraka a može se koristiti i kao ploča za pisanje ili projektno platno. Prije nego se odlučite za neku od zaštitnih folija, bilo bi dobro da provjerite neke od važnih karakteristika koje mogu utjecati na kvalitetu same folije. Jer nisu sve folije idealne za sve površine.

Jedno od najvažnijih pitanja je podloga. Bitno je znati hoće li zaštitna folija ići na grubu ili glatku površinu. Naime, grublje površine imaju malo drugačiji način postavljanja. Također bitno je znati u kakvim će se uvjetima folija koristiti, te je li površina na koju se postavlja obojena ili će imati premaz. I na kraju koja je vrsta površine u pitanju.

Nakon što saznamo sve te detalje važno je znati i hoće li folija biti izložena visokoj ili s druge strane izuzetno niskoj temperaturi. Te hoće li folija biti postavljena na otvorenom. Jednako koliko nas folije štite od UV zraka, te iste zrake mogu oštetiti zaštitnu foliju. Posebno ako je riječ o foliji koja nije namijenjena za zaštitu od UV zraka. Tijekom odabira folije bitno je da je da uzmemo u obzir više čimbenika koji mogu utjecati na njihovu kvalitetu.

Zaštitne folije su napravljene tako da nam pruže što veću zaštitu. Pravim odabirom folije možemo biti sigurni da će zaštitna folija imati najduži mogući vijek trajanja te da će nam pružiti najveću moguću zaštitu. A ono najbitnije je da ćemo izbjeći nepotrebne troškove do kojih može doći krivim odabirom zaštitne folije.

Zaštitne Folije Facebook

Komentari



to_top