Preobrazite-prozore-svoje-tvrtke.jpg

Preobrazite prozore svoje tvrtke

Ukrasite, zaštitite od topline i osigurajte svoju privatnost. Folije za prozore svim vašim zaposlenicima će donijeti veću udobnost i sigurnost tijekom dugih radnih dana. Ali koji su sve benefiti koje donose zaštitne folije za uredski prostor? U nastavku ćemo vam donijeti neke od njih.

Svestrane, ekonomične i jednostavne za korištenje

Dekorativno staklo je skupo! Ali kada želite urediti svoj uredski prostor to je moguće uz pomoć zaštitnih folija. Izvrsno, a u isto vrijeme cjenovno prihvatljivo rješenje za dekoraciju prozora i zaštitu privatnosti.

Korištenje zaštitnih folija za urede je jednostavno. Nekome tko je iskusan u postavljanju folija će trebati samo nekoliko minuta. Ono što je možda i najbitnije, vrlo ih je jednostavno zamijeniti. Pa u momentu kada vam više ne budu odgovarale, zamijenite ih. I ono najbitnije, podloga na koju se folija montira neće se oštetiti bez obzira koliko puta mijenjali foliju. Folije za uredske staklene površine mogu se prilagoditi i veličini i obliku prozora. Te se mogu koristiti u svim prostorima.

Folija za prozore štiti vaš ured od topline i sunca

Ljeti ponekad ni klima ne može rashladiti prostor koliko može biti vruće. Folija za prozore ublažit će prodor sunčeve energije i topline. Reflektirajuće folije koje se stavljaju na vanjske prozore propuštaju dovoljnu količinu sunčeve energije, a u isto vrijeme štite vašu unutrašnjost od sunčevih zraka.

Folije s refleksijom ne samo da odbijaju sunčevu energiju, već one i nude više privatnosti. Zasigurno jedna od najbitnijih stvari u uredima je privatnost.

Reflektirajuća folija za prozore nudi više privatnosti

Svi volimo diskreciju, a na radnom mjestu je to posebice važno. Zahvaljujući zaštitnoj foliji, vaši uredi će biti zaštićeni od pogleda. Možete odabrati neprozirnu foliju kako biste se potpuno izolirali od vanjskog svijeta ili sakrili radni stol usred otvorenog prostora.

Također možete odabrati dekorativnu zaštitnu foliju koja će služiti kao paravan. To je posebice korisno u uredima gdje je sve u staklu, a privatnost je neophodna. Također možete odabrati i reflektirajuću foliju koja će vam omogućiti da vidite sve vani, a u isto vrijeme vas nitko neće moći vidjeti. Takve folije stvaraju efekt zrcala. Osigurajte vašem uredu više života i boje.

Zaštitne Folije Facebook

Komentari



to_top