mogu-li-zastori-zamijeniti-zastitne-folije.jpg

Mogu li zastori zamijeniti zaštitne folije?

Zaštitne Folije Instagram

Prilikom uređenja interijera mnogi će se dvoumiti između zastora i folija za prozore. Oba rješenja imaju svoje prednosti, ali imaju i različite učinke na zaštitu od sunca i privatnosti vašeg doma. Ovisno o vašim potrebama, vaša kuća i vi možete imati koristi od sjenila za prozore ali i od folija za prozore, ili čak od oboje.

Tijekom ljetnih mjeseci najlakše je upaliti klima uređaj, ali to nije uvijek najisplatljivije rješenje. Ako želite zaštititi svoj prostor od vrućine i sunca bez nagomilavanja računa za struju, razmislite o ugradnji zastora ili folija za prozore.

Zaštitne folije će odbiti sunčevu energiju koja inače prodire kroz prozore vašeg doma. Također, ona vam donosi i UV zaštitu koja je prijeko potrebna, posebno u ljetnim mjesecima. Ako su ispravno postavljana prozorska sjenila, tijekom dana će pomoći da u vašem domu bude hladnije. Imaju različite razine neprozirnosti, a sve ovisi o boji i stilu sjene.

Povećajte privatnost svoga doma ili tvrtke

Svima je u cilju uživati u svojoj privatnosti. Tijekom dana, folije će vam omogućiti nesmetan pogled prema van, a vas nitko neće vidjeti. Neke folije vam istu razinu privatnosti mogu dati i tijekom noći. Ako niste sigurni da li to funkcionira, možete svoj prostor dodatno zaštiti zavjesama ili zastorima.

Folije za prozore u kombinaciji sa zastorima mogu vam pomoći u učinkovitom zadržavanju privatnosti. Folija će vam omogućiti da nesmetano promatrate okolinu, bez se morate brinuti hoće li vas netko vidjeti, dok će zastori dodatno pojačati privatnost.

Folije ili zastori?

Folije ili zastori? Za neke teška odluka, ali ako niste sigurni, onda oboje. Obje stavke imaju svoje prednosti. Folije možete kupiti prema vašim željama i potrebama. Stručne osobe će vam dati prijeko potreban savjet prilikom odabira, tako da možete biti sigurni da će vaš prostor biti zaštićen. Ista stvar je i sa zastorima.

Svima nam je u cilju da tijekom ljetnih mjeseci sto manje palimo klimu, te da su nam računi sve manji. Tržište donosi veliki broj različitih opcija a na nama je da se odlučimo za onu koja odgovara našim željama i potrebama.

Komentari



to_top