debljina-stakla-koja-je-najbolja-metoda-za-manje-trosskove-reszija.jpg

Debljina stakla - Koja je najbolja metoda za manje troškove režija

Naravno da nam je svima cilj ušteda, gdje god da je to moguće. Ovo se posebno odnosi na režije, jer na njih možemo utjecati. Najlakši način za uštedu na režijama je manja potrošnja, ali ponekad je to neizvedivo. Posebice u vrijeme zimskih mjeseci, kada traje sezona grijanja.

S druge strane, kada dođe ljeto najveći izazov je hlađenje. Iz godine u godinu ljeta su sve toplija s jako visokim temperaturama. Samim time potreba za hlađenjem je sve veća. Zbog svega toga smanjenje računa za režije se može činiti neizvedivo. Ali postoji rješenje i za to.

Prije svega bitno je znati koja su mjesta gubljenja energije. Takvih mjesta je puno, ali kroz vrata i prozore gubimo najviše energije. Mnogima je ovo motivacija za zamjenu stare stolarije ili obnovu postojeće. Također postoje i dodatne mjere uštede koje možemo napraviti. Tu mislimo na dodatne proizvode poput roleta, žaluzina ali i zaštitnih folija.

Zrcalne folije su odlično rješenje kada se želimo zaštiti od sunčeve energije. Godinama možemo vidjeti te folije na automobilima, koje su stavljene s ciljem smanjena zagrijavanja automobila. Sada slične zaštitne folije možemo koristiti i na našim prozorima i vratima. Ovim zaštitnim folijama štitimo naš prostor od prekomjernog zagrijavanja a samim time štedimo i energiju za hlađenje. Što nam je na kraju i cilj ako želimo smanjiti naše račune.

Zaštitne Folije Facebook

Komentari



to_top