5-nevjerojatnih-ideja-s-dekorativnim-folijama.jpg

5 Nevjerojatnih ideja s dekorativnim folijama

Dekorativne folije mogu biti izvrsna alternativa za mutna stakla ili zavjese a vrlo su jednostavne za postavljanje. Ove folije se mogu postaviti na cijelu staklenu površinu, samo polovicu ili određeni dio te dati moderan i svjež izgled prostoru. U isto vrijeme su odlično rješenje za privatnost te ne iziskuju nikakvo posebno održavanje. 

 

1. Više privatnosti za spavaću sobu

Prilikom uređenja spavaćih soba čiji prozori su na prolazu ili okrenuti prema cesti uglavnom su potrebni zastori, sjenila ili zavjese koje će blokirati poglede. No, to znači da će se izgubiti dobar dio dnevne svjetlosti i pogled prema van. Dekorativne folije mogu se postaviti do polovice prozora ili do odgovarajuće visine te tako napraviti barijeru za privatnost, a s gornje strane ostaviti prostor kako bi svjetlost nesmetano ulazila u prostoriju. 

2. Dekorativne folije u kuhinji 

Dekorativne folije u kuhinji mogu poslužiti i za privatnost, no mogu osvježiti prostor i dati mu potpuno novi doživljaj. Zahvaljujući širokoj ponudi uzoraka i dizajna, vrlo je lako pronaći folije koje će se savršeno uklopiti u vaš prostor. 

3. Probudite prazan prostor zanimljivim dizajnom

Ako imate hodnik ili boravak s velikim staklenim površinama, dekorativne folije su odlično rješenje za popuniti prostor, a da ne izgubite prirodnu svjetlost. Folije su zbilja jednostavne za održavanje i savršene za one koji ne preferiraju zavjese. 

4. Kombinirajte različite folije kako bi stvorili jedinstven dizajn

Folije otvaraju brojne mogućnosti, te uz dobru ideju i malo vještine, mogu se pretvoriti u pravu umjetnost. Kombinacijom više različitih folija ili pak vještim izrezivanjem folije možete dobiti jedinstven izgled bilo koje staklene površine koja će naglasiti prostor. 

5. Dekorativne folije za namještaj i zidove

Kolekcija folija za namještaj i zidove vam može skratiti vrijeme koje bi utrošili na bojanje i lakiranja. No, folije također otvaraju brojne mogućnosti detaljnijih dezena koje je teško nacrtati rukom. Folije mogu dati poseban efekt prostoru ili komadu namještaja bez puno muke!

 

Zaštitne Folije Facebook

Komentari



to_top